Dragdag på Isen

Var nu i helgen ute på isen som vanligt och motionerade hundarna, drag är något som fungerar utmärkt på Disney och något som det efteråt märks att hon faktiskt blir fysiskt trött av.
dock så var inte hennes mor like fashinerad av tanken på att dra mig och sparken så efter ett tag så fick hon åka låda istället (fördelar man får med ålder).

Inte sprungit!!

Har återigen gått hela dagen och lovat mig själv att jag skall ut och springa i kväll (har kollat knät och fått tillåtelse av sjukgymnast) men det blir liksom inte av, fjärde dagen i rad som detta sker men Disney är trotts det ganska nöjd.

Apportering

Träffade under gårdagen min mor och hennes labbe och tränade gemensamt ca en timme, lite småfel finns det att rätta till nu efter vintern men i det stora hela så verkade allt bra.
De fel hon gjorde var att ett vara lite för taggad och ge sig iväg utan att få kommandot först vilket beror på att hon efter vintern var lite för ivrig.
Det andra felet som hon gjorde var att hon började rulla sig på dummyn vilket var ett problem som jag trodde vi kommit tillrätta med men får bli nya tag där:)

RSS 2.0